• Mooi.

  Niet alleen in de douche ziet Schlüter-SHELF er goed uit. Het planchet met het elegante STYLE-design biedt overal praktische aflegruimtes, waar tegels worden gelegd of al aanwezig zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van de Schlüter-SHELF-E – dit hoekplankje is in drie verschillende geometrische vormen verkrijgbaar.

 • Stabiel.

  Het planchet Schlüter-SHELF-W wordt tijdens de betegeling in het tegelbeeld geïntegreerd. De bevestigingslippen komen achter de tegels te zitten. Het planchet kan hierdoor veel gewicht dragen terwijl het toch elegant is.

 • Snel gemonteerd.

  Voor de montage van Schlüter-SHELF-planchetten hoeft er niet geboord te worden. De Schlüter-SHELF-N kan eenvoudig tegelijkertijd met de tegels in de bijpassende Schlüter-KERDI-BOARD-N-niches worden geplaatst. De Schlüter-SHELF-E kan altijd naderhand nog worden geplaatst.

 • Schlüter®-SHELF-E-S1

  PURE

  TSSG

 • Schlüter®-SHELF-E-S2

  SQUARE

  TSI

 • Schlüter®-SHELF-E-S3

  WAVE

  TSDA

 • Schlüter®-SHELF-W-S1

  SQUARE

  EB

 • Schlüter®-SHELF-N-S1

  WAVE

  EB

 • Schlüter®-SHELF-E-S1

  PURE

  EB

Deel

Schlüter®-SHELF – decoratieve planchetten voor tegelwanden

Planchet en designelement voor betegelde woonruimtes

Met de Schlüter-SHELF creëert u orde en opbergruimte in uw badkamer en wel op de elegante Schlüter-manier. De handige planchetten zijn echter ook heel geschikt voor andere betegelde woonruimtes: U kunt ze eenvoudig in een tegelwand in de keuken opnemen, waar ze ruimte bieden voor specerijen en keukenapparatuur. De planchetten zijn in vijf verschillende vormen verkrijgbaar en kunnen zonder boren in de voegen worden geplaatst voor een stijlvolle look.

Kies het juiste planchet voor uw douche

Schlüter-SHELF geeft u de keuze tussen de designvarianten FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE en WAVE. De patronen hierop vindt u ook terug in de afvoerputjes Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE en in de lijnafvoergoten Schlüter-KERDI-LINE-STYLE. Uw hele badkamer vormt zo een eenheid.

Tijdloos roestvrij staal of trendy structuuroppervlak

Klassiek elegant of kleur-op-kleur met uw tegel- of voegenkleur. De Schlüter-SHELF-planchetten van geborsteld roestvrij staal en met een aluminium coating in de kleuren zuiver wit mat, grafietzwart mat, beigegrijs, crème, brons, ivoor, steengruis en donkerantraciet bieden voor elke stijl de juiste oplossing.

Naderhand plaatsen

De Schlüter-SHELF hoeft niet per se tijdens het plaatsen van de tegels te worden aangebracht, het kan ook naderhand heel eenvoudig in de bestaande voegen worden ingepast:
maat nemen – voorzichtig de voegmortel verwijderen – SHELF plaatsen – siliconen spuiten – KLAAR!

De planchetten van Schlüter-SHELF in één oogopslag:
 

 • vijf verschillende vormen: drie oplossingen voor hoeken, vlakke wanden en een niche-inbouw
   
 • vijf verschillende designs: FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE en WAVE
   
 • twee verschillende materialen: geborsteld roestvrij staal en aluminium met TRENDLINE-oppervlaktestructuur
   
 • montage zonder boren door plaatsing in voegenrooster
   
 • hoekoplossingen naderhand plaatsbaar
 • Schlüter®-SHELF-E-S1

  Schlüter-SHELF-E-S1

  De Schlüter-SHELF-E-S1 is een hoekplanchet in de vorm van een gelijkbenige driehoek. Dit planchet met een diepte van 21 cm bespaart bijzonder veel ruimte en is ook zonder boren eenvoudig naderhand te plaatsen.

 • Schlüter®-SHELF-E-S2

  Schlüter-SHELF-E-S2

  De Schlüter-SHELF-E-S2 is een hoekplanchet in de vorm van een afgesneden vierhoek die naderhand kan worden geplaatst. Net als alle andere Schlüter-SHELF-uitvoeringen is het in de metalen roestvrij staal en aluminium-structuurcoating verkrijgbaar in de TRENDLINE-kleuren ivoor, steengrijs en donkerantraciet.

 • Schlüter®-SHELF-E-S3

  Schlüter-SHELF-E-S3

  Wanneer u weinig ruimte hebt en veel accessoires bij de hand wilt hebben, is de Schlüter-SHELF-E-S3 iets voor u. Het rechthoekige hoekplanchet kan naderhand worden geplaatst en is net als alle andere varianten van de Schlüter-SHELF in de ontwerpen FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE en WAVE verkrijgbaar.

 • Schlüter®-SHELF-N-S1

  Schlüter-SHELF-N-S1

  Niches uit Schlüter-KERDI-BOARD-N brengt u eenvoudig aan wanneer u de tegels met de Schlüter-SHELF-N plaatst. Met dit plankje maakt u een extra planchet in uw niches. Het past optisch bij de TRENDLINE-profielen en de afvoeroplossingen KERDI-LINE-STYLE en KERDI-DRAIN-STYLE.

 • Schlüter®-SHELF-W-S1

  Schlüter-SHELF-W-S1

  De rechthoekige aflegruimte Schlüter-SHELF-W wordt tijdens het plaatsen van de tegels in de wand opgenomen. De tegels bedekken de bevestigingen volledig. Dit is een uiterst sterk planchet. Net als bij alle andere Schlüter-SHELF-varianten hoeft ook hier niet te worden geboord en is het een optisch mooie afwerking.

Schlüter-SHELF-E: mooi planchet voor hoeken

Planchets naderhand inbouwen met Schlüter-SHELF-E

Elegant planchet: Schlüter-SHELF-W

U kunt nu gratis informatie downloaden!

Combinatieproducten

 • Schlüter-KERDI-LINE-STYLE

  Schlüter®-KERDI-LINE-STYLE

  De Schlüter-KERDI-LINE-STYLE is een elegant frame van geborsteld roestvrij staal voor een lijngoot. De frames zijn in de uitvoeringen FLORAL, CURVE en PURE verkrijgbaar.

  verder
 • Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE

  Schlüter®-KERDI-DRAIN-STYLE

  De Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE is een elegant designrooster van geborsteld roestvast staal, zonder frame, die bedoeld is als vervangingsonderdeel. De frames zijn in de uitvoeringen FLORAL, CURVE en PURE verkrijgbaar.

  verder
 • Schlüter®-TRENDLINE

  Geïnspireerd door actuele tegeltrends en altijd individueel: de oppervlakken van de nieuwe designserie Schlüter-TRENDLINE zijn de perfecte aanvulling voor hoogwaardige tegelvloeren.

  verder

Deel

Heeft u nog vragen? Dan staan wij voor u klaar!