Deel

Schlüter-SysteemVerwerker

U zoekt de beste vaklui voor uw project...

Dan hebben wij de juiste partner voor u: De Schlüter-SysteemVerwerker is de aanspreekpersoon voor alles wat tegenwoordig bij de tegelplaatsing komt kijken. Tijdens een tweedaagse opleiding worden de deelnemers in het scholingscentrum van Schlüter-Systems in Iserlohn (Duitsland) met theorie en praktijk opgeleid. Intussen zijn er reeds meer dan 5000 Schlüter-SysteemVerwerkers die vertrouwd zijn met alle oplossingen van Schlüter-Systems en die over een enorme kennisvoorsprong beschikken – want Schlüter-SysteemVerwerkers krijgen alle informatie uit eerste hand.

Voor u komen kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats...

U bent architect, projectleider of bouwheer? U wenst persoonlijk advies bij de planning van een klimaatregelende tegelvloer met Schlüter-BEKOTEC-THERM? Of u wilt accentverlichting met Schlüter-LIPROTEC plaatsen? Zijn voor u de thema's "aangepast wonen en toegankelijkheid" belangrijk? Wat voor project u ook plant, wij bevelen u een gekwalificeerde Schlüter-SysteemVerwerker aan in uw buurt. Vertrouw op beproefde, gegarandeerde zekerheid!

Nog niet overtuigd? Wat dacht u van de volgende voordelen...

Alle partners profiteren van de samenwerking met Schlüter-Systems:

  • Schlüter-SysteemVerwerkers hebben toegang tot ons uitgebreide net van technisch adviseurs, zodat ze altijd over nieuwe productontwikkelingen en de actuele stand der techniek worden geïnformeerd.
  • Schlüter-SysteemVerwerkers worden ondersteund door onze afdeling voor toegepaste techniek, die hen met raad en daad bijstaat wanneer er op de werf problemen moeten worden opgelost.
  • Architecten, projectleiders, tegelzetters en bouwheren worden gedurende de hele bouwfase door onze technische adviseurs ondersteund.
  • Een betrouwbare leverservice zorgt ervoor dat er geen vertragingen zijn wanneer men op zeer korte termijn een bepaald product nodig heeft.

Men kan zich bijna niet voorstellen wat er allemaal bij een renovatie komt kijken…

Daarom helpen wij u bij de planning: Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op met onze aanbevelingen. Dank u voor het vertrouwen!

naar het contactformulier

Deel