• Voor iOS en Android: de apps van Schlüter-Systems

  Slimme huisbesturing van Schlüter-Systems

  Met de apps Schlüter-LED-Color-Control, Schlüter-LED-ZONES-CONTROL en Schlüter-HEAT-CONTROL regelt u de LED-verlichting van Schlüter-LIPROTEC en het elektrische verwarmingssysteem Schlüter-DITRA-HEAT-E comfortabel met uw smartphone of tablet.

Deel

Voor iOS en Android: de apps van Schlüter-Systems

De app voor de lichtregeling

Schlüter®-LED-Color-Control

Schlüter-LED-Color-Control

Met Schlüter-LIPROTEC is verlichting installeren uiterst eenvoudig. En dankzij de nieuwe app Schlüter-LED-Color-Control kan verlichting nu nog eleganter worden aangestuurd.

Lichtprofielen die beschikken over LED-strips van de serie LT ES 9 kunnen meer dan 16,7 miljoen kleuren weergeven – u kunt deze lichtstrips comfortabel vanuit uw luie stoel bedienen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de app Schlüter-LED-Color-Control. Hiermee kunnen maar liefst 16 lievelingskleuren worden vastgelegd en snel worden geselecteerd. Bovendien zijn er 42 kleurovergangen voorgeprogrammeerd die in verschillende snelheden kunnen worden afgespeeld. Daarbij worden de LED-strips aangestuurd via Bluetooth. De ontvanger Schlüter-LIPROTEC-EBR is speciaal voor dit doel ontwikkeld en kan ruimtebesparend worden gemonteerd.

De Bluetooth-app is gratis beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten.

Schlüter-LED-Color-Control in het kort:

 • Eenvoudige lichtregeling vanuit uw luie stoel – dankzij Bluetooth
 • Memory-functie voor max. 16 lievelingskleuren
 • 42 voorgeprogrammeerde kleurovergangen

 

Schlüter-LED-Color-Control (Android)

Schlüter-LED-Color-Control (iOs)

Thuis in lichtwerelden duiken

Schlüter®-LED-ZONES-CONTROL

Schlüter-LED-ZONES-CONTROL
Schlüter-LED-ZONES-CONTROL
Thuis in lichtwerelden duiken

Schlüter-LIPROTEC-ZONES is een regeling voor de LED-systemen Schlüter-LIPROTEC-EASY en -PRO. Met de startersets kunnen lichtbronnen afzonderlijk worden geregeld of in zones worden verdeeld. Met het Bluetooth-Mesh-systeem kunnen meerdere lichtbronnen ook over langere LED-afstanden betrouwbaar worden bediend. LIPROTEC-ZONES biedt 3 mogelijkheden om uw lichtoplossingen afzonderlijk en makkelijk te regelen:

 • Met de afstandsbediening die bij de starterset is inbegrepen
 • Via de app op uw mobiel apparaat
 • Met een afzonderlijk verkrijgbare draaiknop

U beslist welke mogelijkheid voor u de gemakkelijkste is. De gratis app is verkrijgbaar voor zowel Android- als voor iOS-apparaten. U stelt de door u gewenste lichtkleuren en kleurscenario’s via een eenvoudig menu in. Uw persoonlijke favorieten onder de witte en gekleurde lichttinten kunt u in de app opslaan.

Eenvoudiger dan met LIPROTEC-EASY kan Plug & Play niet zijn: de onderdelen in de startersets zijn al met elkaar verbonden en klaar voor gebruik. De ervaren gebruiker kan de LIPROTEC-ZONES regeling als PRO-variant inzetten.

Het „draaien” met de knop

Onze draaiknoppen zijn heel gemakkelijk in de bediening, zonder kabel. Ze kunnen met de in de handel verkrijgbare frames uit de serie 55 worden gecombineerd. Bij elke draaiknop wordt een bijbehorende adaptermodule geleverd. Als u de voorkeur geeft aan de “Stand-alone” versie, kunt u de LIPROTEC-draaiknop ook met ons standaardframe op uw voorkeursplaats bevestigen.

Schlüter-LED-ZONES-CONTROL (ANDROID)

Schlüter-LED-ZONES-CONTROL (iOS)

Flexibel verwarmen via app

Schlüter®-HEAT-CONTROL

Schlüter-HEAT-CONTROL

Het elektrische verwarmingssysteem Schlüter-DITRA-HEAT-E biedt u de mogelijkheid gericht verwarmde zones in vloeren en wanden te creëren, gecombineerd met de voordelen van de ontkoppelingsmat Schlüter-DITRA-HEAT. Als u uw verwarming in- of uitschakelt en temperatuurniveaus wilt vastleggen, hebt u met de thermostaat DITRA-HEAT-E-R-WIFI de volgende keuze: u regelt uw verwarming ofwel rechtstreeks via het aanraakscherm ofwel dynamisch met de app Schlüter-HEAT-CONTROL.

Het maakt niet uit hoe u uw Schlüter-DITRA-HEAT-E-verwarmingssysteem wilt instellen – de Schlüter-HEAT-CONTROL-app kan worden bediend via WiFi en het mobieletelefonienetwerk, en geeft u zo maximale flexibiliteit. Met Schlüter-HEAT-CONTROL regelt u uw verwarmingssysteem heel eenvoudig als u onderweg bent.

Schlüter-HEAT-CONTROL is de gratis aanvulling op de thermostaat DITRA-HEAT-E-R-WIFI.

Schlüter-HEAT-CONTROL in het kort:

 • U bespaart energie door enkel te verwarmen op momenten dat het echt nodig is.
 • Uw woonruimten zijn aangenaam voorverwarmd als u thuiskomt.
 • U past uw tijdschema voor de verwarming flexibel aan terwijl u onderweg bent.

Schlüter-HEAT-CONTROL (Android)

Schlüter-HEAT-CONTROL (iOS)

Deel