Deel

MyDesign by Schlüter-Systems

Wij printen uw favoriete design op profielen

De nieuwste printtechniek is tegenwoordig een bepalende factor bij de tegelproductie en maakt een bedrieglijk echte houtlook of marmerlook mogelijk. Dit biedt ontwerpers de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Schlüter-Systems heeft al met het structuur-gecoate TRENDLINE-assortiment de best mogelijke onderlinge afstemming tussen profiel en tegel bereikt. Nu gaan we nog een stap verder: wand- en plinttegels kunnen door middel van de modernste printtechniek optimaal worden aangepast aan het design van de tegels. Zo wordt een effectieve randbescherming perfect en harmonisch in het tegeloppervlak geïntegreerd.

Als u daarnaast in de plinten of wanden accenten wilt zetten, is het nu door de nieuwe technologie mogelijk om motieven naar wens te laten printen en zo een persoonlijke touch toe te voegen.

Welke weg u ook kiest, met de nieuwe printtechniek van Schlüter-Systems bent u qua design van bekledingen met profielen iedereen een stap vooruit.

Bij vragen over MyDesign by Schlüter-Systems staan onze technische adviseurs in de buitendienst en onze technische verkoopafdeling u graag met raad en daad bij. De contactgegevens vindt u snel op onze website. Wij verheugen ons op uw projecten in Schlüter-MyDesign.

Deze producten behoren tot MyDesign by Schlüter-Systems:

Welke afzonderlijke productvarianten telkens tot het MyDesign-programma behoren, kunt u direct vinden in de prijslijst:

In slechts vijf stappen naar uw MyDesign producten

Eenvoudig en snel – zoals gebruikelijk bij Schlüter-Systems: U kunt uw MyDesign-producten op de vertrouwde wijze via e-mail of telefonisch bestellen. Onze binnendienst en onze vakkundige adviseurs in de buitendienst zullen u graag bij uw MyDesign-projecten ondersteunen. Hiervoor kunt u van tevoren al uw juiste bestelnummer bepalen:

 1. Profiel uit het MyDesign programma selecteren, bijv. QUADEC-AC: C / Q ...* DP 
   
 2. Hoogte selecteren | in het Art.-Nr. aanvullen, bijv. 6 mm: C / Q 60 DP
   
 3. Hoek, eindkapje of verbindingsstuk selecteren, bijv. C / EV / Q 60 DP
   
 4. Stuur een tegelmonster of een bestand met gewenst motief op
   
 5. Geef de drukproef vri

Over de te verwachten levertijd (binnen Duitsland en het buitenland in Europa) krijgt u informatie van onze binnendienst bij ontvangst van de order.

Hulp bij de berekening om de prijs te bepalen

Om te weten met elke kosten u voor uw MyDesign-project rekening moet houden, vindt u hierna een overzicht van de prijssamenstelling:

 Vast bedrag +  Product +  Toebehoren + Meerprijs = Prijs
€ 461,25     bijv. € 400    bijv. € 116,84    bijv. € 67,64    € 1045.73  

 

 1. Vast bedrag voor MyDesign (eenmalig per motief*): € 461,25 
  *  Ook bij een combinatie van meerdere producten van één ontwerp in een order hoeft slechts 1x het vaste bedrag voor MyDesign te worden betaald.  Voor de aanbieding is geen korting mogelijk.
   
 2. Selecteer de prijs van het gewenste profiel (zie prijslijst 24)
   
 3. Prijs van de gewenste hoeken / eindkapjes / verbindingsstukken: vast bedrag € 29,21 per stuk
   
 4. MyDesign-meerprijs C: € 16,91 per meter

Uw contactpersoon voor de bestelling:

Wilt u uw producten uit het MyDesign-programma bestellen of heeft u vragen? Onze medewerkers in de binnen- en buitendienst staan u graag te woord:

Contactpersonen

FAQ

 • Wat kosten nabestellingen?

  De prijs bij nabestellingen wordt op dezelfde wijze samengesteld als bij eerste bestellingen. Zo wordt het vaste bedrag ter hoogte van € 461,25 eenmalig per design opnieuw in rekening gebracht. Daarom adviseren wij u uw te bestellen hoeveelheid zorgvuldig en met een vooruitziende blik te berekenen.

 • Bestaat er een minimale bestelhoeveelheid?

  Nee, er is geen minimale bestelhoeveelheid. U kunt individueel al naargelang behoefte bij ons bestellen. Daarmee zijn MyDesign-producten niet alleen bij uitstek geschikt voor grote projecten, maar ook perfect voor gebruik bij particuliere bouwplannen.

Deel