Deel

Papier of als PDF

De keuze is aan u!

Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd om een nieuwe weg in te slaan. De wereld wordt steeds digitaler en wij willen u deze vooruitgang niet onthouden. De Schlüter-prijslijsten 2022 zijn beschikbaar en u beslist of u die zoals gewoonlijk in gedrukte vorm of liever in digitale vorm wilt ontvangen.

Niet in het minst vanwege het milieu hebt u de kans bij te dragen aan een papierloos bestaan – door de prijslijsten in digitale vorm als PDF naar uw computer, tablet of mobiele telefoon te downloaden. Natuurlijk kunt u de prijslijsten ook nog in gedrukte vorm ontvangen en die doorbladeren om onze producten te bekijken.

Laat ons a.u.b. met onderstaand formulier uw keuze weten en u krijgt uw prijslijsten binnenkort in de gewenste uitvoering toegezonden – uiteraard kunt u ook beide varianten aanvragen!

Tevens verzoeken wij u aan te kruisen of u voortaan liever per post of via de digitale nieuwsbrief geïnformeerd wilt worden over nieuwe producten van onze firma.

Ga digitaal – met Schlüter-Systems!

Kies a.u.b. waar u de voorkeur aan geeft (er zijn meerdere antwoorden mogelijk):

Ik wil de prijslijst 2022 ...*
Over nieuwe producten van Schlüter-Systems wil ik voortaan ...

Invoer gegevens

Aanspreektitel

*Verplichte velden

Gegevensbeschermingsverklaring

Wij verwerken uw persoonsgegevens om uw aanvraag te kunnen beantwoorden. Meer informatie kunt u vinden in onze verklaring bescherming persoonsgegevens.

Deel